OccamRazer, het eerste DeFi-lanceerplatform voor Cardano

Het Occam.fi-team en de Occam Association zijn verheugd de aanstaande lancering van OccamRazer aan te kondigen, het eerste onderdeel van de gedecentraliseerde financieringslaag van Occam die speciaal is gebouwd voor de Cardano-blockchain.

Occam.fi is ontworpen als het eerste alles-in-één DeFi-ecosysteem dat op Cardano is gebouwd

Ontworpen en ontwikkeld door een toonaangevend team van experts en blockchain-veteranen, zijn Occam.fi en zijn kerncomponenten gemaakt om tegemoet te komen aan verschillende acceptatiekritieke behoeften van het Cardano blockchain-ecosysteem.

Occam.fi’s reis naar Cardano’s DeFi-landschap begint met OccamRazer, een gedecentraliseerd lanceerplatform dat is ontworpen om projecten en startups te versnellen die op Cardano bouwen. OccamRazer faciliteert dit door toegang tot risicokapitaal dat verder gaat dan wat momenteel beschikbaar is via andere financieringsroutes, waardoor Cardano’s slapende pools van on-chain liquiditeit worden gekatalyseerd.

Cardano is momenteel een van ‘s werelds grootste blockchain-ecosystemen, met enorme hoeveelheden onaangeboorde on-chain liquiditeit. Tot medio 2020 konden houders van Cardano ( ADA ) -token hun belang in het protocol niet gebruiken voor het genereren van opbrengsten, waardoor ADA in beperkte mate kon worden gebruikt als een opslagplaats van waarde en beperkt nut. Nu is uitzetten beschikbaar, met iets meer dan 16 miljard ADA momenteel in omloop, terwijl ongeveer 22,7 miljard ADA zijn ingezet en vergrendeld in het protocol. Er is daarom een ​​enorme kans om ADA-houders in staat te stellen hun geld te gebruiken voor de groei van het Cardano blockchain-ecosysteem en tegelijkertijd aanzienlijke on-chain opbrengsten te genereren.

Om dit aan te pakken, zullen de liquiditeitspools van OccamRazer ADA-houders in staat stellen om een ​​aanzienlijk rendement op hun kapitaal te genereren en tegelijkertijd een zelfvoorzienend en krachtig lanceerplatform te creëren voor serieuze projecten die voortbouwen op Cardano.

OccamRazer wordt compleet geleverd met een volledige reeks compliance- en RegTech-tools, ontworpen om startups te bieden die via Occam.fi kapitaal aantrekken, een naadloze route naar het opbouwen van een professioneel aanbod. Voor liquiditeitsverschaffers en ADA-houders combineert OccamRazer een functierijke gebruikerservaring met traditioneel geliefde DeFi-elementen om een ​​grote verscheidenheid aan fondsenwervingsprofielen te accommoderen en fungeert als een sleutel om de liquiditeit van het Cardano-ecosysteem te ontgrendelen.

Mark Berger, lid van de Occam Association, zegt:

“Tot de eerste verwachte gebruikers van OccamRazer behoren succesvolle projecten in een vroeg stadium van Cardano’s gedecentraliseerde, door de gemeenschap geleide financieringsinitiatief, Project Catalyst. Deze projecten, gevalideerd door de gemeenschap, zijn uniek gepositioneerd om uit te groeien tot een klaar en wachtend Cardano-ecosysteem. Via OccamRazer bieden we de tools en toegang tot risicokapitaal die nodig zijn om hun toepassingen naar nieuwe hoogten te brengen. “

This article was written by admin