Negative statskurser giver hurtigere accept af Bitcoin

Negative renter er næsten her. Den store recession i 2008 fødte langsigtede negative renter og Bitcoin. Da regeringen verden over kæmpede for at indeholde recessionen og indførte til gengæld flerårige lave renter. Japan og Europa har kæmpet med negative renter i ganske lang tid. Nu er det USAs tur til at håndtere negative statsafkast for at skabe makroøkonomiske faktorer.

Centralbanker i adskillige lande er i et lignende dilemma. Teknisk betales banker af centralbankerne for at låne penge – en fangst 22-situation, hvor penge flyder frit sammen med stor risiko. Markedsveteraner advarer om, at når renterne nærmer sig nul og endda negativt territorium , får fiat-valutaer store konsekvenser. Som et resultat bliver Bitcoin og crypto de klare vindere her.

Negative finansafkast giver afkald på Bitcoin uundgåelig

Raoul Pal, den berømte eksekutiv for Goldman Sachs, sagde, at renter på statsobligationer snart kunne kaste sig ned på negativt territorium. Han forklarer conundrummet gennem et diagram, der viser 10-årige Treasury-renter, der når næsten nulniveauer i de næste par år. Faktisk er obligationer over hele spektret i tilbagegang efter en faldende kanal i de sidste par år.

Hvis det opnås, ville negative obligationsrenter markere en milepælbegivenhed i verdens økonomiske historie. Der har aldrig været en statskasse med høj løbetid med negativt afkast nogensinde i USAs historie. En sådan begivenhed ville markere et dramatisk skift i den måde, som finansielle eksperter ser på de makroøkonomiske data – ikke underligt, at tilfældet for Bitcoin Loophole bliver stærkere end nogensinde.

Obligationer og fiat-valuta er på tilbagegang

Cameron Winklevoss har også givet udtryk for sine synspunkter om udviklingen i obligationer med negativ negativ rente, der vipper mod det negative territorium. Han tilføjede endvidere, at negative renter vil forstærke uligheden yderligere. For at give større syn på hans synspunkter anvender han Cantillion-effekten, der viser, hvordan mere pengeudskrivning kan føre til væsentligt øget likviditet.

Den eneste logiske løsning for de fleste mennesker ville være at have rigdom i Bitcoin. I betragtning af dets stabile legitimationsoplysninger i dagens økonomiske miljø vil BTC sandsynligvis finde fordel hos flere investorer i den nærmeste fremtid.

En anden Wall Street-veteran, Paul Tudor Jones, gentager lignende følelser om negative skatkammerudbytter. Han mener, at Bitcoin sandsynligvis vil opnå status som ‚Holy Grail‘ i lyset af smuldrende økonomier. Med papirvaluta i frit fald giver Bitcoin et godt alternativ til at gemme velstand.

This article was written by admin