Bitcoin schommelt terug Boven USD 9.500 in een Rally onder leiding van Ethereum & Co.

Na een maand van laagvolatiliteitshandel onder de 9.500 dollar brak de bitcoin (BTC) eindelijk door, geholpen door een stijging van het ethereum (ETH) en andere grote altcoins.

Hoewel de rally niet ongewoon sterk was voor een cryptoasset als bitcoin, wordt het krijgen van de prijs van de asset boven USD 9.500 gezien als een belangrijke opstap op weg naar het belangrijkere USD 10.000 level, wat voor BTC moeilijk is gebleken om door te breken.

Vanaf de perstijd (06:17 UTC) bleef de bitcoin nog steeds net ten noorden van het USD 9.500 level, handelend op USD 9.508, een stijging van 1,7% over de afgelopen 24 uur. Naast het duwen van de prijs van het activum boven dit belangrijke prijsniveau, bracht de nachtelijke rally in bitcoin het echter ook boven de belangrijke 50-dagen voortschrijdend gemiddelde lijn, die eerder het begin van grotere uptrends heeft gesignaleerd.

Voor ETH was de rally van gisteravond echter nog belangrijker dan voor Bitcoin Up, met een 24-uurswinst van 7,5% tot een koers van 262 USD. En na de etherische rally waren er ook nog vele andere grote hoogvliegers, met bitcoin cash (BCH) en bitcoin SV (BSV) die respectievelijk 4% en 3% winst boekten. Ondertussen viel de recentelijk sterke altcoin chainlink (LINK) opnieuw op als de best presterende asset onder de top 10 van cryptoassets door marktkapitalisatie, met een stijging van bijna 8% in de afgelopen 24 uur tot een prijs van USD 7,70 per token.

In zijn commentaar op de rally op Twitter vanochtend zei Kelvin Koh, medeoprichter en partner van crypto hedge fund Spartan Capital, dat “de risicobereidheid is toegenomen” en dat “het slechts een kwestie van tijd is vooraleer deze bullishness overloopt naar BTC en ETH”.

“Ik verwacht dat BTC overtuigend door 10,5K dollar zal stoten en in een mum van tijd naar 14K dollar zal gaan. Het feest is begonnen,” zei de fondsmanager.

This article was written by admin